Telefoonnummer: +31 (0) 20 575 4010| maandag 23 oktober 2017
Citigate logo
Citigate logo
headerbar nieuws

Vacature: Versterk jij ons team als Media-Analist?

Als media-analist scan je kranten, opinie- en beleggersbladen, nieuwsdiensten, websites en social media om berichten te vinden die van belang zijn voor de klanten van CFF Communications. Je vervaardigt analyses en samenvattingen en zorgt dat klanten op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen in hun markt. Je rapporteert direct aan Raden van Bestuur, Investor Relations, Corporate Communications, bankiers en advocaten. Kortom: je schrijft voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. 

Wij zoeken voor 40 uur in de week een echte ‘nieuwsjunkie’. Een flexibele en commerciële teamspeler, niveau HBO+ of Universitair met circa 2-5 jaar relevante werkervaring, die snel én honderd procent accuraat kan werken. Ervaring in en/of affiniteit met de financiële wereld is een pré, maar zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn nog veel belangrijker. Als je journalistieke ervaring hebt of ervaring met het schrijven van artikelen, is dat meegenomen, evenals ervaring met social media. Een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is onontbeerlijk. Frans en/of Duits zijn een pré. Wij omarmen een initiërende en pragmatisch werkhouding gedreven door de inhoud.

Een korte schrijftest (NL of UK) is onderdeel van onze procedure.

Lees meer

Citigate First Financial wijzigt naam in CFF Communications

Amsterdam, 5 oktober 2017 - Communicatiebureau Citigate First Financial heet vanaf vandaag CFF Communications. De naamswijziging valt samen met het 25-jarig jubileum en reflecteert de verbreding van de diensten in de afgelopen jaren. CFF Communications is 25 jaar geleden gestart als bureau voor financiële communicatie en investor relations. Tegenwoordig ondersteunt CFF Communications klanten bij alle aspecten van corporate communicatie.

Lees meer

Nieuws Update: hoogtepunten van het eerste halfjaar!

In het afgelopen halfjaar hebben we aan verschillende mooie projecten gewerkt, voor klanten als Coca-Cola European Partners, Hudson’s Bay Company en NN Group.

Ook ondersteunden we The Ocean Cleanup bij het presenteren van een nieuwe technologische mijlpaal: oprichter en CEO Boyan Slat presenteerde een verbeterd design en concept van zijn project waarmee hij, twee jaar eerder dan gepland, plastic uit de oceanen kan verwijderen. Een fantastische prestatie van Boyan en zijn team!

En we verwelkomden vier nieuwe communicatietalenten, Peter, Rick, Janneke en Teun!

Dit en meer lees je in onze Engelstalige halfjaarupdate!

Citigate First Financial versterkt full service corporate communicatie propositie met director en media-analisten

Amsterdam, 5 juli 2017 – Citigate First Financial, marktleidend adviesbureau op het gebied van corporate en financiële communicatie, versterkt zich met de aanstelling van Janneke Dijkstra, Teun Verhagen, Peter Roggeband en Rick van Holst Pellekaan.

Lees meer

‘Webcast verdringt persconferentie, maar deze kan toch nog steeds heel waardevol zijn’n’

Een groeiend aantal AEX-fondsen presenteert de jaarcijfers tegenwoordig via een webcast in plaats van een persconferentie. Het Financieele Dagblad schreef er woensdag over in een uitgebreid artikel. Arcadis wordt in het artikel genoemd als één van de bedrijven die niet langer een persconferentie organiseert, maar het tegenwoordig houdt bij een belronde met journalisten en één met analisten. ‘Ook grote AEX-fondsen als Heineken en Unilever volstaan met korte telefonische gesprekken met de journalisten, die daarnaast een webcast kunnen afluisteren’, aldus de krant.

Toch kan een persconferentie nog steeds heel waardevol zijn, benadrukt Citigate’s executive director Geert Pielage in het artikel en tegenover BNR. 

Lees meer

Mijn stage bij het Media Intelligence team van Citigate First Financial

Mijn naam is Kevin van Geest en ik ben derdejaars Communicatie-student aan de Hogeschool van Amsterdam. Vorig jaar zocht ik voor mijn opleiding een beroepsoriënterende stage. Mijn zoektocht naar een stageplek eindigde bij Citigate First Financial. Van november 2015 tot maart 2016 liep ik hier 10 weken stage. Nadat ik mijn stage succesvol afsloot, groeide ik door tot de functie Junior Media Analyst.

Nu, een jaar later, doe ik dat nog met veel plezier. Het is ten slotte een mooie manier om bij te verdienen, te studeren en tegelijkertijd relevante werkervaring op te doen.

Lees meer

Citigate Nieuws Update: wat is er nieuw in 2017?

Nadat we iedereen een gelukkig en gezond 2017 hebben gewenst, kijken we met genoegen terug op een geslaagd 2016. In de laatste maanden verwelkomden we vijf nieuwe collega's, werkten we aan verschillende interessante projecten, inclusief de presentatie van de herziene Corporate Governance Code, en hebben we ons dienstenaanbod voor Media Intelligence uitgebreid.

Lees verder op ons Engelstalige pagina!

Citigate versterkt Media Intelligence en Full Service Corporate Communicatie propositie met nieuw talent

Amsterdam, 16 januari 2017 – Citigate First Financial, marktleidend adviesbureau op het gebied van corporate en financiële communicatie, breidt haar media intelligence team uit met de aanstelling van Eline Ronner, Ruben Cardol en Tim Coorn. Met hun ervaring op het snijvlak van communicatie, journalistiek en finance zullen zij Citigate’s diensten op het gebied van premium mediamonitoring verder versterken. Daarnaast versterken Sascha van Dijck en Heleen Gorter als respectievelijk event manager en executive assistant Citigate’s full service corporate en financiële communicatiepropositie.

Lees meer

Citigate First Financial feliciteert de winnaars van de Dutch IR Awards!

De Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR) heeft donderdagavond de winnaars van de Dutch IR Awards 2017 bekendgemaakt. Het was het tiende jaar op rij dat er prijzen werden uitgereikt aan in Nederland genoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations. Tijdens de tiende editie van deze jaarlijkse ceremonie werden prijzen uitgereikt voor ‘Beste Onderneming’ op het gebied van Investor Relations en ‘Beste IR professional’.

Lees meer

Heineken, TKH Group en Kendrion winnaars Investor Relations Awards 2017

Amsterdam, 13 januari 2017 – De Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR) heeft gisteravond de winnaars van de Dutch IR Awards 2017 bekend gemaakt. Het was het tiende jaar op rij dat deze prijzen werden uitgereikt aan in Nederland genoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations. Tijdens de tiende editie van deze jaarlijkse award avond werden prijzen uitgereikt voor ‘Beste Onderneming’ op het gebied van Investor Relations en ‘Beste IR professional’.

Lees meer

Contactinformatie

James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 575 4010
Mail: info@cffcommunications.nl 

Meer contactinfo

24/7 bereikbaar

Tijdens kantooruren:
Tel: +31 (0) 20 575 4010

Buiten kantooruren:
Tel: +31 (0) 6 5026 1626
Tel: +31 (0) 6 5099 9343

Laatste Tweet

CFF Communications

RT @GerbenSegboer: Great to read that new generations are (re)discovering the joys of good news coverage! https://t.co/3Rgw3J7bZ8

3 hours, 8 minutes ago Reply Retweet Favorite