Nieuws

21 jun 2019

Vacature: CFF Communications zoekt Media-Analist voor groeiend Media Intelligence team

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Wil jij ook werken voor hét bureau voor corporate communicatie in Nederland? Stuur je CV en motivatie dan naar: info@cffcommunications.nl of neem contact op met Heleen Gorter (020-5754016).

Werken bij CFF Communications

CFF Communications is al meer dan 25 jaar een marktleidend adviesbureau op het gebied van corporate en financiële communicatie. Samen met ons zusterkantoor Grayling bieden we nu ook een ijzersterke propositie op het gebied van branding aan onze klanten. Het team telt meer dan 35 professionals die, ieder op hun eigen vakgebied, beschikken over een unieke match van kennis en ervaring. CFF Communications is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van Huntsworth, een wereldwijd opererende communicatiegroep met hoofdkantoor in Londen. CFF is centraal gehuisvest in Amsterdam, op loopafstand van het Amstel Station.

admin_casumedia