Nieuws

05 dec 2019

Vacature: Wij zoeken een Media-Analist voor ons groeiende Media Intelligence team

Deze tijd vraagt mensen die snel tot de kern komen, fake van feiten scheiden en duidelijkheid scheppen. Als media-analist overzie je het geheel: je zet het nieuws in de juiste context en weet wat relevant is voor de klanten van CFF Communications. Je bent een onmisbare schakel in de nieuwsvoorziening van de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Versterk jij ons team als Media-Analist?

Als media-analist ga je elke dag op zoek naar hét nieuws van de dag. Je werkt aan een bruisende redactietafel, maakt gebruik van de modernste zoekmachines, en schrijft samenvattingen, vertalingen en analyses. Dankzij jou zijn de klanten van CFF Communications elke dag stipt op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in hun markt, de politiek en de samenleving. Je schrijft voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en rapporteert direct aan afdelingen Corporate Communicatie en Raden van Bestuur.

    

Versterk, net als Anhela, Ewoud en Peter, ons Media Intelligence team. Lees hier meer over de eerste werkweek van Anhela. 

Als media-analist ben je een proactieve, flexibele teamspeler die snel én honderd procent accuraat werkt. Een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is onontbeerlijk. Daarnaast heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, circa 2-5 jaar relevante werkervaring en HBO+ of universitair werk- en denkniveau. Frans, Duits of een andere wereldtaal is een pré. Dat geldt ook voor affiniteit met de financiële sector en ervaring met het zakelijk gebruik van social media, de journalistiek of het schrijven van artikelen.

Bovenal zoeken we een prettige collega. Iemand die rust, kwaliteit en overzicht brengt, bij de klant en binnen het team.

Werken bij CFF Communications

Bij CFF Communications ondersteunen we grote bedrijven, merken en organisaties, in Nederland en daarbuiten, met vraagstukken op het snijvlak van strategie en communicatie. Ons team telt meer dan 30 professionals die elk beschikken over een unieke match van kennis en ervaring. We zijn centraal gehuisvest in Amsterdam, op loopafstand van het Amstel Station, en onderdeel van Huntsworth, een wereldwijd opererende communicatiegroep met hoofdkantoor in Londen.

We zijn een ambitieuze, platte organisatie waar analisten, consultants en directors samenwerken in wisselende teams. Door deze manier van werken leer je van iedere collega. Daarnaast zijn we met CFF Communications sinds begin 2014 als trotse partner en fan betrokken bij The Ocean Cleanup.

Arbeidsvoorwaarden

De invulling van de vacature Media-Analist is op basis van een 40-urige werkweek. Wij bieden een marktconforme beloning met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling. Wij zijn een hecht team, hebben een informele en prettige werksfeer, met uitgebreide lunch, regelmatige borrels en een tafelvoetbaltafel. Vanzelfsprekend is er ook veel ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Ben jij de nieuwe collega die wij op dit moment zoeken en wil je werken voor hét bureau voor corporate communicatie in Nederland?

Stuur dan voor 15 december 2019 jouw CV en motivatiebrief op naar heleen.gorter@cffcommunications.nl. Voor vragen over de vacature kun je ook mailen, of bellen met Heleen Gorter (020-5754016) of Chris Bout (020-5754086).

Vanaf 16 december zal er gereageerd worden op vragen/sollicitaties.

admin_casumedia