Nieuws

13 jan 2020

Randstad, SBM Offshore en Kendrion winnen NEVIR Dutch IR Awards 2020

Voor de dertiende keer heeft de NEVIR, de Nederlandse Vereniging voor IR professionals, de winnaars van de NEVIR Dutch IR Awards bekendgemaakt.

 

Tijdens een spectaculair evenement in het Compagnietheater in Amsterdam werd bekendgemaakt dat Randstad, SBM Offshore en Kendrion een Dutch IR Award ontvingen in de categorieën AEX, AMX en AscX.

 

Andere prijswinnaars dit jaar waren Fugro (beste verbeterde IR website), ING (beste IR website) en Arcadis (beste ESG report). David Tailleur van Randstad, Mathijs Schuttevaer van Royal Boskalis Westminster, Guido Peters van Heijmans en Hans Zayed van OCI wonnen prijzen in de categorieën voor Beste IR professional.

 

Winnaars van de NEVIR Dutch IR Awards 2020.

 

Wij feliciteren onze klanten en andere relaties die dit jaar naar huis gingen met een Dutch IR Award. Een mooie prestatie!

 

Bij CFF Communications zijn we een trouwe supporter van de NEVIR. Onze Brand and Event Coordinators waren ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de organisatie van het evenement. Monique Dassen en Hester Pijl verzorgden onder meer de locatie, het menu, de nieuwsbrief, het relatiemanagement, de sprekers, de aankleding en de informele sfeer van deze bijzondere avond.

 

Wij zijn CFF Communications

 

Bij CFF Communications ondersteunen we bedrijven, merken en organisaties op het snijvlak van strategie en corporate communicatie. Als geen ander begrijpen wij wat er voor onze klanten elke dag op het spel staat. Wij kennen de dynamiek van de markt, de spelers, de boardroom – jouw business.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Rge-5XOTyHk

 

Met onze jarenlange ervaring, een divers team van specialisten en ons internationale netwerk bieden wij advies op maat én praktische ondersteuning. Wij brengen alle expertise samen: financiële communicatie, investor relations, corporate communicatie, public affairs, branding en mediamonitoring. Zo realiseren wij met onze klanten voor elke situatie langetermijnresultaat.

 

Lees hier meer over onze kijk op Financiële Communicatie

 

admin_casumedia