Nieuws | News

13 mrt 2021

Q&A – CFF volgens Suzanne Berendsen-Bakker

Deze week vierden we met zijn allen dat Suzanne Berendsen-Bakker 12,5 jaar bij ons in dienst is. Om te laten zien hoe blij we met haar bijdrage aan CFF zijn, verrasten we haar in een Teams-call met cadeautjes, onverwachts bezoek en natuurlijk een heerlijke slagroomtaart.

 

In deze korte Q&A vertelt Suzanne je meer over waarom ze elke dag met plezier bij CFF Communications werkt.

 

 

Suzanne, weet je nog hoe je eerste werkdag eruitzag?

 

Ik weet nog dat ik op mijn eerste werkdag een lichte jetlag had na mijn periode in New York, waar ik een aantal maanden een cursus Business English volgde. Ik voelde mij meteen heel erg welkom en werd door Edi Cohen wegwijs gemaakt binnen CFF.

 

Wat is er sindsdien veranderd aan CFF?

 

We zijn verhuisd naar ons nieuwe fijne kantoor aan de James Wattstraat. Ook hebben we onze dienstverlening over de jaren heen uitgebreid waardoor ik nu ook leuke nieuwe brandingcollega’s erbij heb gekregen bijvoorbeeld. Maar wat niet veranderd is, is het fijne contact met een hele diverse portefeuille aan klanten waar wij voor werken en waar wij iedere dag weer het verschil maken.

 

Wat vind je het leukste aan werken bij CFF?

 

Het feit dat ik nog steeds leer van nieuwe projecten bij nieuwe klanten en de collega’s waar ik mee samen mag werken. We hebben echt een hele fijne werksfeer.

 

Meer weten over werken bij CFF?

 

Wij zijn CFF Communications. Met bijna 40 professionals staan we elke dag klaar om onze klanten op de best mogelijke wijze te ondersteunen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TeTAwbdStzY

 

Door onze uiteenlopende achtergronden en de samenwerking in afwisselende teams versterken we elkaar. We zijn ervaren, betrokken, leuker dan je denkt, en komen snel tot de kern. Voor elke unieke situatie realiseren we oplossingen met het oog op de lange termijn. Samen staan we iedereen te woord.

 

Wil je ook werken bij CFF Communications? Neem contact op met Heleen Gorter voor meer informatie.

admin_casumedia