Nieuws

19 aug 2021

Zes nieuwe communicatietalenten versterken CFF Communications

CFF Communications, hét toonaangevende bureau voor corporate communicatie in Nederland, groeit verder met vier nieuwe consultants en twee nieuwe analisten.

 

“Wij zijn blij met de komst van deze nieuwe talenten. Ze zullen de dienstverlening voor een groeiend aantal klanten ondersteunen en daar mogen we, zeker gezien de uitdagende omgeving waarin we opereren, best trots op zijn”, stelt Uneke Dekkers in een reactie.

 

Vier nieuwe medewerkers voor het adviesteam van CFF Communications

 

Stijn Wesselink versterkt als Director het team van consultants, waar ook de nieuwe consultants Jane Moertabat, Frédérique van Gijn en Ashley Horn deel van uit zijn gaan maken.

 

Van links naar rechts: Ashley Horn, Jane Moertabat, Stijn Wesselink, Cas Smit en Frédérique van Gijn. 

 

Stijn Wesselink heeft de afgelopen 15 jaar als senior communicatieadviseur en woordvoerder gewerkt voor achtereenvolgens ING, Nationale-Nederlanden, NN Group en KPN. Hij brengt uitgebreide ervaring in corporate communicatie, reputatiemanagement, crisiscommunicatie en mediarelaties mee naar CFF Communications.

 

Frédérique van Gijn werkte de afgelopen jaren bij Visma als Communication Specialist op het gebied van interne en externe communicatie. Zij studeerde Corporate Communication aan de Universiteit van Amsterdam en Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit. Jane Moertabat studeerde Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ze werkte eerder bij Booking.com en Ericsson. Ashley Horn studeerde Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en werkte vier jaar bij Microsoft in het West-Europese communicatieteam. Eerst als Communicatie Project Manager, daarna in de rol van Corporate Communicatie Manager voor Microsoft Nederland.

 

Verdere versterking van het Media Intelligence team van CFF Communications

 

Ook het Media Intelligence team van CFF Communications groeit verder. Cas Smit en Sterre Meijer versterken sinds kort het groeiende Media Intelligence team van CFF Communications.

 

Cas Smit studeerde Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht en Coventry University. Hij werkte eerder als Redacteur voor de Ondernemers Pers Nederland, waar hij onder meer voor schreef voor het vakblad Levensmiddelenkrant. Sterre Meijer studeerde Journalistiek en Media aan de Universiteit van Amsterdam en werkte eerder bij AT5 en de Australian Broadcasting Corporation.

 

“Wij zijn trots op het feit dat wij als communicatiebureau in deze uitdagende omgeving een groeiend aantal klanten mogen ondersteunen bij complexe communicatievraagstukken”, stelt Uneke Dekkers, Managing Director van CFF Communications. “Wij heten Stijn, Frédérique, Jane, Ashley, Cas en Sterre van harte welkom bij CFF Communications. Wij wensen jullie veel succes en een hele mooie tijd met onze leuke collega’s en klanten.”

 

Over CFF Communications

 

CFF Communications werd opgericht in 1993. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot hét toonaangevende bureau voor financiële en corporate communicatie in Nederland, met bijna 40 medewerkers. Met onze jarenlange ervaring, een divers team van specialisten en ons internationale netwerk bieden wij praktische ondersteuning en advies op maat. Wij brengen alle expertise samen, van mediarelaties tot financiële PR, public affairs, branding en media intelligence. Zo realiseren wij voor elke unieke situatie de beste oplossing voor de lange termijn.

admin_casumedia