Nieuws

12 jul 2022

CFF Communications breidt team uit met komst van Eric Lagerwey

CFF Communications, hét toonaangevende bureau voor corporate communicatie in Nederland, breidt haar team van communicatie-experts uit met Eric Lagerwey als director en lid van het managementteam. Samen met Uneke Dekkers en Geert Pielage zal hij leidinggeven aan een groeiend team van 35 gedreven communicatieprofessionals.  

 

CFF Communications versterkt met deze ervaren communicatieprofessional haar positie op het gebied van stakeholdermanagement voor zowel de overheid als het bedrijfsleven. Eric zal bestuurders en bedrijven adviseren over complexe corporate communicatievraagstukken en reputatiegevoelige issues.

 

Eric heeft 25 jaar ervaring als adviseur voor overheid en bedrijfsleven. Als business partner, senior woordvoerder en issuemanager bij Rabobank deed hij de afgelopen 9 jaar ruime ervaring op met interne en externe communicatie, stakeholdermanagement en woordvoering. Daarvoor was hij 11 jaar werkzaam als senior managing consultant bij Berenschot, een onafhankelijk Nederlands organisatieadviesbureau. Eric is auteur van het boek ‘Op zoek naar Faamwaarde’ over de geschiedenis van het communicatievak in Nederland. Hij is actief binnen de beroepsgroep Logeion, waar hij ook actief was als bestuurslid en mede-initiator van het Centrum Strategische Communicatie. Ook is hij betrokken bij de communicatieopleiding van SRM, lid van de beroepenveldcommissie van de deeltijdopleiding Communicatie aan de Avans Hogeschool en auditor van communicatieopleidingen. Daarnaast maakte hij deel uit van het Curatorium van de Leerstoel Strategische Communicatie aan de UvA.

 

Uneke Dekkers (links), Eric Lagerwey (midden), Geert Pielage (rechts)

 

Uneke Dekkers en Geert Pielage, Managing Directors van CFF Communications:

 

“Met veel plezier en trots verwelkomen wij Eric Lagerwey als lid van het managementteam van CFF Communications. Eric is een ervaren manager en een geweldige communicatieprofessional, die zijn hele loopbaan al nauw betrokken is bij de ontwikkeling van het communicatievak. Met zijn brede kennis past hij naadloos binnen ons team van ervaren adviseurs en zal hij onze positie als leidend bureau op de Nederlandse markt verder versterken.” 

 

Eric Lagerwey, Managing Director van CFF Communications:

 

“Ik bedank Uneke en Geert voor het vertrouwen om de verantwoordelijkheid voor CFF met mij te delen. CFF Communications is met zijn full-service aanbod hét Nederlandse bureau als het gaat om strategische communicatie. Ik heb er ontzettend veel zin in om me vanaf vandaag in te zetten voor de klanten en medewerkers van CFF Communications.” 

 

Over CFF Communications  

 

CFF Communications werd opgericht in 1993. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot hét toonaangevende full-service bureau voor strategische communicatie in Nederland met een team van 35 medewerkers. Met onze jarenlange ervaring, een divers team van specialisten en ons internationale netwerk bieden wij praktische ondersteuning en advies op maat. Wij brengen alle expertise samen, van mediarelaties tot financiële PR, public affairs, branding en media intelligence. Zo realiseren wij voor elke unieke situatie de beste oplossing voor de lange termijn. 

admin_casumedia