Crisis of niet, snel beslissen met onze analyses

Als er veel op het spel staat, wil je niet graven in duizenden zoekresultaten. Wij bieden inzicht, overzicht, dat ene datapunt, zodat jij met de juiste informatie snel en zorgvuldig beslist.

Signalering en Context

Media-analyses op maat

Nieuwsvoorziening

Met een grondige kennis van jouw sector, het medialandschap, en de communicatiepraktijk, scheiden onze analisten ruis van relevantie. Wij denken mee, met een scherp oog voor politieke verhoudingen en economische context.

Ons jarenlange track-record bestaat uit spraakmakende transacties, product recalls, vijandige overnames, crises op sociale media, beursgangen en parlementaire onderzoeken, maar ook maatschappelijke of geopolitieke ontwikkelingen en de dagelijkse nieuwsanalyse voor multinationale bedrijven en organisaties, van banken en verzekeraars, tot zware industrie, energie en offshore, en consumentenmerken.

Crisis of niet, wij zijn als eerste op de hoogte om inzicht te geven in de relevante feiten. Hierdoor beslis jij snel op basis van de juiste informatie.

Werk met ons

Wil je meer weten over wat wij precies kunnen betekenen voor jouw merk of organisatie? Neem dan contact op met onze mensen via +31 (0)20 575 40 10 of laat een terugbelverzoek achter.