Telefoonnummer: +31 (0) 20 575 4010| maandag 16 juli 2018
Citigate logo
Citigate logo
headerbar nieuws

ING Group, a.s.r. en ForFarmers winnaars Dutch IR Awards 2018

Amsterdam, 12  januari 2018 – De Nederlandse Vereniging voor Investor Relations (NEVIR) heeft gisteravond de winnaars van de Dutch IR Awards 2018 bekend gemaakt. Het was het elfde jaar op rij dat deze prijzen werden uitgereikt aan in Nederland genoteerde ondernemingen en professionals die uitblinken in Investor Relations. Tijdens de jaarlijkse award avond werden prijzen uitgereikt voor ‘Beste Onderneming’ op het gebied van Investor Relations en ‘Beste IR professional’.

 

 

nl persbericht winnaars

De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke vakjury. Dit jaar bestond de jury uit: Corné van Zeijl (ACTIAM), Willem Burgers (Add Value Fund), Holger Weeda (BNP Paribas AM), Joop Witteveen (Kempen Capital Management), Frederik van Beuningen (Teslin Capital Management) en Maarten Verbeek (the IDEA!). De nominaties voor de awards zijn gebaseerd op Europees onderzoek van WeConvene Extel en aanvullend onderzoek van CFF Communications. In het vervolgonderzoek is Nederlandse analisten en institutionele beleggers gevraagd welke in Nederland genoteerde ondernemingen en professionals uitblinken op het gebied van Investor Relations. De winnaars van het voorgaande jaar waren uitgesloten van deelname. De jury heeft vervolgens de uiteindelijke winnaars bepaald.

Corné van Zeijl, namens de jury: ”Het niveau van Investor Relations bij in Nederland genoteerde ondernemingen ligt hoog. Ondernemingen zetten een steeds bredere mix van communicatiemiddelen in en staan open voor een dialoog. Bij deze elfde editie hebben we naast het absolute niveau waarop ondernemingen en professionals opereren, ook nadrukkelijk gekeken naar de verbeteringen. De mate van disclosure, de toegankelijkheid, de zichtbaarheid van management en de bereidheid van het management om in contact te treden, spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de winnaars. Uiteindelijk gaf de energie die werd gestoken in het toegankelijk overbrengen van informatie aan alle stakeholders, de doorslag.” 

Winnaars Dutch IR awards kleiner

 

 

 

Contactinformatie

James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 575 4010
Mail: info@cffcommunications.nl 

Meer contactinfo

24/7 bereikbaar

Tijdens kantooruren:
Tel: +31 (0) 20 575 4010

Buiten kantooruren:
Tel: +31 (0) 6 5026 1626
Tel: +31 (0) 6 5099 9343

Laatste Tweet

CFF Communications

RT @_Eline_: Eumedion publiceert vandaag haar evaluatie van het AVA-seizoen 2018: aandeelhouders steeds kritischer over bestuurdersbeloning…

6 days, 15 hours ago Reply Retweet Favorite