Telefoonnummer: +31 (0) 20 575 4010| dinsdag 11 december 2018
Citigate logo
Citigate logo
headerbar wat we doen

Media Monitoring & Analyse

Ons Media Intelligence team volgt alle nieuwsberichten die voor uw onderneming relevant zijn, in Nederlandstalige en internationale media, van kranten tot online media en desgewenst ook radio, televisie en social media. Elke dag een volledig, relevant en compact nieuwsoverzicht in uw inbox, in het Nederlands of in het Engels, dat is onze media intelligence in het kort.

Een full service bureau voor al uw media intelligence vraagstukken

Wij zijn geen knipseldienst. Voor de dagelijkse monitoring selecteren analisten met gedegen sectorkennis op basis van zowel papieren kranten als geavanceerde tools het nieuws waarvan u op de hoogte moet zijn. Meer inzicht en overzicht bieden daarnaast onze media-analyses. Hierin wordt de berichtgeving zowel kwalitatief als kwantitatief geanalyseerd op basis van inhoud, volume, bereik, sentiment en autoriteit. Voor de interne nieuwsvoorziening verwerken onze corporate writers het nieuws tot nieuwsbrief of RSS newsfeed voor uw intranet. Uiteraard is het ook mogelijk daarnaast het originele artikel (knipsel) te ontvangen.

Mediamonitoring voor strategische communicatie

Door de bureaubrede samenwerking binnen CFF Communications, is onze media intelligence service optimaal gepositioneerd om te ondersteunen bij complexe communicatievraagstukken – denk aan crisiscommunicatie, communicatie tijdens een IPO of M&A proces. Dagelijks ondersteunen wij management teams, afdelingen corporate communications, investor relations, human resources, interne communicatie en public affairs bij uiteenlopende verzoeken voor support. Wij denken met u mee, reageren direct, zitten bovenop het nieuws en garanderen flexibiliteit.

 Lees alles over de Media Intelligence diensten van CFF Communications in het bovenstaande white paper. Of neem direct contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., director van CFF Communication’s Media Intelligence team op 020 575 40 86.

Contactinformatie

James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 575 4010
Mail: info@cffcommunications.nl 

Meer contactinfo

24/7 bereikbaar

Tijdens kantooruren:
Tel: +31 (0) 20 575 4010

Buiten kantooruren:
Tel: +31 (0) 6 5026 1626
Tel: +31 (0) 6 5099 9343

Laatste Tweet

CFF Communications

🎄 Kerstsfeer bij CFF. #cffcomms #merrylittlechristmas https://t.co/u1G8f166nq

13 hours, 27 minutes ago Reply Retweet Favorite