Telefoonnummer: +31 (0) 20 575 4010| vrijdag 17 augustus 2018
Citigate logo
Citigate logo
headerbar wie we zijn

Maatschappelijke initiatieven

Bij CFF Communications steunen we op ad hoc basis diverse kleinere maatschappelijke initiatieven. Op structurele basis zijn wij als trotse partner betrokken bij The Ocean Cleanup.

Jaarlijks ondersteunen we de Stichting Kinderbeestfeest, een besloten feest voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen die met behulp van zo’n 1.500 vrijwilligers in een feestelijke stoet van ruim 400 brandweerwagens, politieauto’s en ambulances naar Artis worden gebracht. CFF Communications ondersteunt de stichting met het genereren van publiciteit rondom het evenement. Voor meer informatie klik hier.

Als partner en fan van The Ocean Cleanup (TOC) adviseert CFF Communications TOC pro bono over de te volgen mediastrategie en ondersteunen we de stichting met het genereren van media aandacht. Voor meer informatie klik hier.

Stichting The Ocean Cleanup (TOC)

Stichting The Ocean Cleanup (TOC)

De schoonmaak van de met miljoenen tonnen plastic vervuilde oceanen is lange tijd voor onmogelijk gehouden. Maar de jonge Nederlander Boyan Slat werkt aan een inventief en realiseerbaar systeem om de zogeheten plastic soep in onze wereldzeeën aan te pakken. Door handig gebruik te maken van wind en oceaanstromingen wordt het plastic opgevangen door installaties bestaande uit twee enorme drijvende armen. Tonnen aan plastic soep kunnen met het strategisch plaatsen van deze installaties uit de oceanen worden gevist. The Ocean Cleanup trekt wereldwijd veel aandacht; na een succesvolle crowdfunding campagne is inmiddels met de bouw- en testfase van de installaties gestart. Voor meer informatie over Stichting The Ocean Cleanup, klik hier.

Contactinformatie

James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 575 4010
Mail: info@cffcommunications.nl 

Meer contactinfo

24/7 bereikbaar

Tijdens kantooruren:
Tel: +31 (0) 20 575 4010

Buiten kantooruren:
Tel: +31 (0) 6 5026 1626
Tel: +31 (0) 6 5099 9343

Laatste Tweet

CFF Communications

RT @BakkerSuzanne: Fusies en overnames naar laagste niveau in jaren - verkopers willen de hoofdprijs, maar vinden geen kopers: https://t.c…

7 days, 10 hours ago Reply Retweet Favorite