Telefoonnummer: +31 (0) 20 575 4010| dinsdag 11 december 2018
Citigate logo
Citigate logo
headerbar wie we zijn

Maatschappelijke initiatieven

Bij CFF Communications steunen we op ad hoc basis diverse kleinere maatschappelijke initiatieven. Op structurele basis zijn wij als trotse partner betrokken bij The Ocean Cleanup.

Jaarlijks ondersteunen we de Stichting Kinderbeestfeest, een besloten feest voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen die met behulp van zo’n 1.500 vrijwilligers in een feestelijke stoet van ruim 400 brandweerwagens, politieauto’s en ambulances naar Artis worden gebracht. CFF Communications ondersteunt de stichting met het genereren van publiciteit rondom het evenement. Voor meer informatie klik hier.

Als partner en fan van The Ocean Cleanup (TOC) adviseert CFF Communications TOC pro bono over de te volgen mediastrategie en ondersteunen we de stichting met het genereren van media aandacht. Voor meer informatie klik hier.

Stichting The Ocean Cleanup (TOC)

Stichting The Ocean Cleanup (TOC)

De schoonmaak van de met miljoenen tonnen plastic vervuilde oceanen is lange tijd voor onmogelijk gehouden. The Ocean Cleanup, met de jonge Nederlander Boyan Slat als oprichter, werkt sinds 2013 aan een inventief systeem om de zogeheten plastic soep in onze wereldzeeën aan te pakken. Door handig gebruik te maken van wind en oceaanstromingen wordt het plastic opgevangen door installaties bestaande uit twee enorme drijvende 'armen' in U-vorm met daaronder een 3 meter lang scherm waar vissen en andere levende organismen onderdoor kunnen. Tonnen aan plastic soep kunnen met het strategisch plaatsen van deze installaties uit de oceanen worden gevist. The Ocean Cleanup trekt wereldwijd veel aandacht; inmiddels is de testfase van System 001 succesvol afgerond en kan de grote schoonmaak in de Great Pacific Garbage Patch, na een laatste testronde, gaan beginnen. 

CFF Communications adviseert TOC over haar mediastrategie en ondersteunt de stichting door het genereren van free publicity. Voor meer informatie over Stichting The Ocean Cleanupklik hier.

Contactinformatie

James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

Tel: +31 (0) 20 575 4010
Mail: info@cffcommunications.nl 

Meer contactinfo

24/7 bereikbaar

Tijdens kantooruren:
Tel: +31 (0) 20 575 4010

Buiten kantooruren:
Tel: +31 (0) 6 5026 1626
Tel: +31 (0) 6 5099 9343

Laatste Tweet

CFF Communications

🎄 Kerstsfeer bij CFF. #cffcomms #merrylittlechristmas https://t.co/u1G8f166nq

13 hours, 23 minutes ago Reply Retweet Favorite