Nieuws

06 jul 2023

Geef je communicatiecarrière een boost bij CFF Communications

Bij CFF Communications ondersteunen we bedrijven, merken en organisaties op het snijvlak van strategie en corporate communicatie. Met bijna 40 professionals staan we elke dag klaar om onze klanten op de best mogelijke wijze te ondersteunen. Door onze uiteenlopende achtergronden en de samenwerking in afwisselende teams versterken we elkaar. Als geen ander begrijpen wij wat er voor onze klanten elke dag op het spel staat. We zijn ervaren, betrokken, leuker dan je denkt, en komen snel tot de kern, net als jij.

 

Je volgt de kranten en kent de invloed van LinkedIn of Twitter. Je leest de economiepagina’s en volgt het nieuws uit Den Haag. Je schrijft makkelijk en je hebt gevoel voor verhoudingen. Je bent makkelijk in de omgang en hebt een gezonde portie zelfreflectie. Ook ben je niet bang om de telefoon op te pakken of een gesprek te beginnen.

 

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Wel vinden we het altijd leuk om een kop koffie met je te drinken. 

 

Wil je meer weten over hoe het is om bij CFF Communications te werken? Neem dan contact op met Heleen Gorter via 020 575 40 10.

admin_casumedia