Nieuws

07 dec 2023

Ontmoet de sprankelende communicatiesterren die CFF Communications in 2023 verrijkten

In de aanloop naar de feestdagen blikken we terug op een jaar met veel nieuwe medewerkers. Hét jaar waarin we met zijn allen vieren dat wij al meer dan 30 jaar de toon zetten als strategisch communicatieadviesbureau. Dat mooie jubileum vierden we niet alleen met al onze oud-medewerkers, maar ook met heel veel nieuw communicatietalent dat ons is komen inspireren met hun eigen, verfrissende kijk op ons vak.  

 

Fleur, Eva en Rianne versterken sinds oktober ons team van communicatieadviseurs. 

 

Fleur Eymann (1991) studeerde taalbeheersing van het Nederlands en Organizational Culture aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ook werkte ze tien jaar in verschillende communicatie- en pr-rollen in de sociale huisvestingssector bij jongerenhuisvester Socius Wonen en woonstichting Lieven de Key.   

 

Eva Holtkamp (1991) heeft uitgebreide ervaring binnen de communicatie. Ze werkte onder andere als communicatieadviseur bij de gemeente Den Haag, als persvoorlichter bij De Balie en als redacteur social media bij Amnesty International.     

 

Rianne Perdon (1999) versterkt CFF sinds dit jaar als Coördinator Communicatie en Events. Ze heeft haar master behaald in Communication and Information Sciences aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie heeft ze waardevolle stage-ervaringen opgedaan bij bekende internationale bedrijven, waaronder Henkel en Miele. 

 

Nieuwe krachten in ons analyseteam zijn dit jaar Anne-Fleur, Victoria, Matthijs, Tim, Koen en Max. 

 

Anne-Fleur Gähler (1994) behaalde haar bachelor Biomedische Wetenschappen en vervolgde met een master Journalistiek & Media aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie werkte ze als assistent-bedrijfsleider bij comedyclub Toomler. 

 

 

Van links naar rechts: Matthijs, Eva, Victoria, Fleur, Anne-Fleur en Rianne 

 

Victoria Seveno (1997) studeerde Engelse literatuur in York en volgde daarna een journalistieke opleiding in Londen. Na haar terugkeer naar Nederland heeft ze gewerkt als socialmediamanager en online redacteur in Amsterdam. 

 

Tim Fraanje (1991) studeerde Cultuurgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht en werkte daarna als schrijvend redacteur en columnist voor verschillende media, waaronder als schrijvend redacteur bij VICE Media Benelux. 

 

Koen van Bommel (1985) is een ervaren journalist en eindredacteur en was onder meer werkzaam als senior eindredacteur bij VICE Media Benelux. 

 

Matthijs Westerveld (1992) studeerde Geschiedenis aan de Vrije Universiteit. Voordat hij bij ons kwam, was hij redacteur bij een communicatiebureau in Haarlem en heeft hij als Brand Ambassador gewerkt bij de Heineken Experience.

 

Max de Haan (1993) studeerde Geschiedenis in Groningen en heeft vervolgens 3 jaar gewerkt bij het weekblad EW. Hij was hier werkzaam als webredacteur en schrijver van nieuwsbrieven. 

 

 

 

 

Koen, Max en Tim versterken het media intelligence-team 

 

CFF Communications, al meer dan 3 decennia de maatstaf in strategische communicatie 

 

Van een zolderkamer aan de Amsterdamse grachten, waar we als bureau voor financiële communicatie 30 jaar geleden begonnen, naar de tiende verdieping van het 100 Watt-kantoor. Daar bieden we vandaag de dag een volledige mix van diensten, variërend van strategische communicatie tot financiële communicatie, mediarelaties, public affairs en media intelligence, voor onze gewaardeerde klanten in binnen- en buitenland. En dit doen we allemaal elke dag met veel plezier! 

 

Werken bij CFF Communications 

 

Wil je ook aan de slag bij CFF Communications? Op dit moment hebben wij geen vacatures. Wel vinden we het altijd leuk om een kop koffie met je te drinken. Schroom dus niet en neem contact op met Heleen Gorter op via +31 (0)20 575 40 10 of callback@cffcommunications.nl.  

admin_casumedia